Brands

Famobras verden af stærke brands

Internationale brands er vores styrke

Famobra er specialist i global FMCG handel og har et stort internationalt netværk af førsteklasses leverandører og dermed en unik produktportefølje med direkte adgang til nogle af verdens mest efterspurgte brands.

Vores omfattende produktkategorier med over 2.000 varenumre indeholder nogle af verdens mest efterspurgte brands som eksempelvis Ferrero, Nestlé, Mars, Ritter Sport, Storck, Pepsi, Capri-Sun, NAN, Pringles, Kelloggs, Quality Street samt en bred pallette af mange nye spændende upcoming producenter og brands, der vil berige din forretning.

 

 

 

 

KONTAKT

Telefon: +49 (0) 461 99 98 9-89
​E-mail: info@famobra.com

Famobra GmbH
Industrieweg 10
24955 Harrislee
Tyskland

Follow us on Linkedin

FAMOBRA – EN DEL AF EN STÆRK HANDELSKONCERN

Famobra er en del af Fleggaard koncernen, der er et traditionsrigt internationalt konglomerat med rødder tilbage til 1926. Koncernens aktiviteter er koncentreret omkring de tre strategiske hovedområder grossisthandel, detailhandel og leasing. Selvom konglomeratets datterselskaber har berøringsflader i hele verden, er det stadig en familiejet virksomhed, hvor det gode købmandskab er fundamentet for alle koncernens aktiviteter. Koncernens virksomheder omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner og beskæftiger ca. 1.750 medarbejdere. Det gør konglomeratet til en af Danmarks største familieejede koncerner. 

KOLOFON

Famobra GmbH

Geschäftsführer:
Jeppe Lund Groth

Handelsregister HRB 12632 FL
Amtsgericht Flensburg
Ust.IdNr: DE 315021633

Notat om databeskyttelse