Lager & logistik

Lager og international logistik er vores hjerteblod - fra vores lager styrer vi årligt tusindvis leverancer til hele verden.

Famobra har eget lager i nordtyske Flensborg med en samlet kapacitet på over 10.000 pallepladser, hvor vi fører mere end 2.000 varenumre fordelt på vores produktkategorier: Læskedrikke, øl og cider, vin, konfekture, baby, levnedsmidler og dagligvarer samt dyrefoder.

Hos Famobra er vi specialiseret i fast moving brands indenfor levneds- og nydelsesmidler og tager løbende nye spændende produkter med i vores portefølje. Vores eget lager samt ejerskabet af en velkonsolideret handelskoncern sikrer, at vi er i stand til at aftage og distribuere meget store mængder alt efter behov og efterspørgsel.

Fra vores lager distribuerer vi varer til over 150 kunder i 40 lande fordelt i hele verden. Mange års ekspertise inden for global handel har givet os et indgående kendskab til logistik og gjort os til eksperter på området. Logistik er med andre ord en af Famobras absolutte kernekompetencer.

Tøv ikke med at tage kontakt til vores dedikerede eksport- og logistik-team, der altid står klar med en plan for hurtig og sikker transport. Vores fleksible logistik-set up sikrer problemfri levering til kunder i hele verden, og med vores store knowhow formår vi ofte at gøre det umulige muligt alligevel. 

KONTAKT

Telefon: +49 (0) 461 99 98 9-89
​E-mail: info@famobra.com

Famobra GmbH
Industrieweg 10
24955 Harrislee
Tyskland

Follow us on Linkedin

FAMOBRA – EN DEL AF EN STÆRK HANDELSKONCERN

Famobra er en del af Fleggaard koncernen, der er et traditionsrigt internationalt konglomerat med rødder tilbage til 1926. Koncernens aktiviteter er koncentreret omkring de tre strategiske hovedområder grossisthandel, detailhandel og leasing. Selvom konglomeratets datterselskaber har berøringsflader i hele verden, er det stadig en familiejet virksomhed, hvor det gode købmandskab er fundamentet for alle koncernens aktiviteter. Koncernens virksomheder omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner og beskæftiger ca. 1.750 medarbejdere. Det gør konglomeratet til en af Danmarks største familieejede koncerner. 

KOLOFON

Famobra GmbH

Geschäftsführer:
Jeppe Lund Groth

Handelsregister HRB 12632 FL
Amtsgericht Flensburg
Ust.IdNr: DE 315021633

Notat om databeskyttelse