Om os

Hos Famobra er vi specialister i global handel med internationale, hurtigt omsættelige varer. Vores kernekompetence er sourcing og distribution af fast moving brands, deraf navnet Famobra, som er en sammentrækning af fast moving brands.

Famobra har et stort internationalt netværk af førsteklasses leverandører og dermed en unik produktportefølje med direkte adgang til nogle af verdens mest efterspurgte brands.

Fra vores hovedkontor og lager i Nordtyskland håndterer 20 erfarne indkøbere og eksport-specialister vores omfattende sortiment på over 2.000 attraktive varenumre på fast moving brands og servicerer i alt mere end 150 kunder i 40 lande worldwide. Mange års ekspertise inden for global handel og indgående kendskab til logistik samt et dedikeret team, der altid er klar på at gøre en god handel, gør Famobra til en troværdig partner for både leverandører og kunder.


 

Boost din omsætning!

Få adgang til Famobras internationale leverandørnetværk og unikke produktportefølje med nogle af verdens mest efterspurgte fast moving brands.
 

Skriv til os nu

Vores omfattende produktkategorier

Fast moving brands inden for levneds- og nydelsesmidler samt nonfood er vores spidskompetence.

Vores alsidige produktkategorier rummer utallige muligheder for at udvikle dit sortiment og give dig store konkurrencemæssige fordele.

KONTAKT

Telefon: +49 (0) 461 99 98 9-89
​E-mail: info@famobra.com

Famobra GmbH
Industrieweg 10
24955 Harrislee
Tyskland

Follow us on Linkedin

FAMOBRA – EN DEL AF EN STÆRK HANDELSKONCERN

Famobra er en del af Fleggaard koncernen, der er et traditionsrigt internationalt konglomerat med rødder tilbage til 1926. Koncernens aktiviteter er koncentreret omkring de tre strategiske hovedområder grossisthandel, detailhandel og leasing. Selvom konglomeratets datterselskaber har berøringsflader i hele verden, er det stadig en familiejet virksomhed, hvor det gode købmandskab er fundamentet for alle koncernens aktiviteter. Koncernens virksomheder omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner og beskæftiger ca. 1.750 medarbejdere. Det gør konglomeratet til en af Danmarks største familieejede koncerner. 

KOLOFON

Famobra GmbH

Geschäftsführer:
Jeppe Lund Groth

Handelsregister HRB 12632 FL
Amtsgericht Flensburg
Ust.IdNr: DE 315021633

Notat om databeskyttelse