Kunder og leverandører

Tilfredse kunder og leverandører er vores drivkraft og samtidig det vigtigste princip i vort forretningsgrundlag.

Uanset om du er leverandør eller kunde, sætter vi en ære i at være en troværdig og fair forretningspartner, der vægter gode relationer højere end kortsigtede hit’n run forretninger.

Famobras erfarne team af specialister ved altid, hvad der rører sig på markedet, og vi udvider løbende vores forretning med nye produkter og varekategorier samt nye fleksible logistikløsninger. Alt sammen til gavn for vores partnere.
 

Bliv kunde
hos Famobra

I Famobra er vi altid på udkig efter nye kunder, salgskanaler og markeder. Vi kan tilbyde et særdeles attraktivt sortiment med ubegrænset adgang til mange kendte og efterspurgte brands samt upcoming mærker med potentiale til at blive morgendagens vindere. Vores store erfaring indenfor eksport og logistik sikrer dig den rigtige ydelse til den rigtige pris på det rigtige tidspunkt - worldwide!

Bliv leverandør
for Famobra

I Famobra er vi altid klar på udkig efter nye leverandører og spændende produkter – både nye og etablerede brands.

Vi har hele verden som handelsplads og er din stærke medspiller, hvis du brug for en strategisk partner, der er i stand til at aftage, sælge og distribuere store mængder FMCG worldwide.

KONTAKT

Telefon: +49 (0) 461 99 98 9-89
​E-mail: info@famobra.com

Famobra GmbH
Industrieweg 10
24955 Harrislee
Tyskland

Follow us on Linkedin

FAMOBRA – EN DEL AF EN STÆRK HANDELSKONCERN

Famobra er en del af Fleggaard koncernen, der er et traditionsrigt internationalt konglomerat med rødder tilbage til 1926. Koncernens aktiviteter er koncentreret omkring de tre strategiske hovedområder grossisthandel, detailhandel og leasing. Selvom konglomeratets datterselskaber har berøringsflader i hele verden, er det stadig en familiejet virksomhed, hvor det gode købmandskab er fundamentet for alle koncernens aktiviteter. Koncernens virksomheder omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner og beskæftiger ca. 1.750 medarbejdere. Det gør konglomeratet til en af Danmarks største familieejede koncerner. 

KOLOFON

Famobra GmbH

Geschäftsführer:
Jeppe Lund Groth

Handelsregister HRB 12632 FL
Amtsgericht Flensburg
Ust.IdNr: DE 315021633

Notat om databeskyttelse